Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، حجت الاسلام علیرضا پناهیان مشاور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشست مسئولان هیئت‌های دانشجویی استان تهران گفت: هیئت متولی تشکیلات شیعی جهت نجات بخشی جوامع بشری در دنیای امروز می باشد و می توان از آن الگویی برای حکمرانی صحیح استفاده کرد و در این راستا باید به عظمت مقوله هیئت معتقد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: در تعظیم و تکریم مقوله هیئت حرف های زیادی زده می‌شود و ما باید در هر دانشگاه متناسب با شرایط جغرافیایی و دیگر شرایط بر مقوله هیئت کار کنیم تا ضمن حضور در هیئت شاهد پیشرفت در جنبه های متفاوت آن باشیم و دیگران را برای حضور در این تشکیلات تشویق کنیم و باید به وجه علمی هیئت توجه بیشتری صورت بگیرد.

 مشاور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در ادامه خاطرنشان کرد: سعی کنید به معنای واقعی کلمه هیئت باشید و در دانشگاه ها به ستاد برگزاری مراسم تبدیل نشوید و شاخص های مهم را شناسایی کرده و در هر جلسه آنها را اجرایی کنید و نکته مهم این است که تشکیلات هیئت نباید قائل به شخص باشد و خود شما عزیزان هیئات دانشجویی یک مجمع هیئت های دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران را تشکیل بدهید و به طور ماهیانه جلساتی برای خودتان برگزار کنید.

پناهیان در ادامه گفت: هیئت نباید فقط برای اطلاعیه برنامه‌ها باشد و همیشه در این موضوع برای مخاطبان جذابیت به خرج دهید و فضای تبلیغاتی خاصی را پی بگیرید و در مناسبات برنامه‌های متناسب و فعالیت های جانبی هیئت را در نظر بگیرید و مراقب باشید که این موضوعات جانبی نباید در هیئات محور اصلی برنامه ها قرار نگیرد.

 وی با اشاره به اهمیت موضوع جهاد تبیین خاطرنشان کرد: در موضوع جهاد تبیین باید هیئت ها نقش خودشان را ایفا کنند و می توان با کمک از ائمه و اهل بیت علیهم السلام حرف ها را ارائه داد و هر بحثی می‌تواند حاشیه‌ای بر یکی از روضه های حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام باشد و باید دقت کنید که هیچ وقت جنبه عاطفی این موضوع را فراموش نکنید و جهاد تبیین را به آن ضمیمه کنید حال سوالاتی به وجود می‌آید که در چه موضوعاتی باید به جهاد تبیین پرداخته شود که باید با گردهمایی ها و تشکیل اتاق فکر ها درباره این موضوع مهم و تحقق مطالبه رهبری برنامه ریزی داشته باشید.

پناهیان در ادامه عنوان کرد: ما در ایام سال مواقفی داریم که خیلی غریب هستند و یکی از آنها همین شب لیله الرغائب است که خوب است دورهمی هایی در این باره شکل بگیرد و به صورت احیاء همگانی این جلسات برگزار شود که این یکی از پیشنهادات بنده برای زنده کردن بعضی از مناسبت ها است و یکی دیگر ایام غدیر است که باید درباره غدیر یک کار بزرگ در سطح شهر انجام بگیرد و برای آن برنامه ریزی دقیق داشته باشیم.

وی در پایان گفت: موضوع مهم بعدی احیای نام حضرت اباصالح المهدی است که هیئت‌های ما به خوبی برای حضرت به صورت ویژه کار نکرده‌اند و باید برای احیاء نام حضرت کارهایی مهم صورت بگیرد و این نکته را دوستان عزیز هیئات دانشجویی بدانند که اگر برای حضرت صاحب کار کردید کار شما برکت می‌گیرد و اثر خوبی دارد.

کد خبر 654632 برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه های ایران حجت الاسلام علیرضا پناهیان جهاد تبیین دانشگاه ها برنامه ها هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته است، گفت:‌ اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از معلمان سرآمد استانی و کشوری که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد اظهار داشت: مسئله، علم و ارزش ذاتی علم است و آن چیزی که مهم است این است که در اروپا علم ارزش ذاتی نداشت و بشر قصد داشت با علم بر انسان‌ها مسلط شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در دیدگاه عمومی علمی ارزشمند است که سود بیشتری دارد افزود: در قدیم به جمله علم بهتر است یا ثروت دقت نکردیم و روی آن فکر نکردیم و آن را جدی نگرفتیم و در حال حاضر شاهد این هستیم که ارزش علم به سودآوری آن است و آن رشته‌ای که سودآوری بیشتری دارد ارزش بیشتری هم دارد.

شاخصه علم در جامعه اسلامی نباید به سودآوری آن باشد

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی شاخصه علم نباید به سودآوری آن باشد بیان کرد:  جامعه اسلامی اگر شاخصه‌های علم را شاخصه‌های اسلامی بداند باید برای علم ارزش زیادی قائل باشد چه سودآور باشد چه نباشد.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه نظام آموزشی باید سالم باشد عنوان کرد: اگر نظام آموزشی ما سالم بود شاهد پیشرفت هستیم و ارزش معلم بالا می‌رود چرا که دیگر ارزش‌های مادی مطرح نیست.

وی با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته تصریح کرد: اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد.

معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود

امام جمعه همدان  با بیان اینکه تلاش ما باید بر ایجاد یک جایگاهی در بین قشر دانشجو و استاد باشد، تصریح کرد: باید ارزش‌های خودمان را از سمت مادی دور کنیم و سعی ما بر این باشد که معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود.

وی افزود: سعی ما باید بر این باشد که جامعه به رشد خودش برسد و معلم باید به ارزش ذاتی خودش برسد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه احترام به معلم یکی از واجب ترین کارها است افزود: یکی از برکت‌های علم همین است که به معلم احترام گذاشته شود و جایگاه والای معلمان در سطح جامعه حفظ شود.

معلمان در پرورش نخبگان نقش کلیدی دارند

استاندار همدان با  اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان معلمان هستند گفت: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می‌شوند که این خودش ارزشمند است.

 علیرضا قاسمی فرزاد اظهار داشت: فرهنگیان نقش کلیدی در تعلیم و تربیت جامعه ایران اسلامی با توجه به غنای بالای فرهنگی آن دارند که باید به این قشر توجه خاصی شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت فرهنگی از غنای بالایی برخوردار است تصریح کرد: آموزش و پروش در کشور ما در حوزه های مختلف از یک قدمت و عظمت بسیار بالایی برخوردار است که نقش بسیار زیادی را دارد.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه تاثیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب دو چندان شد بیان کرد:  انقلاب اسلامی به ما یاد داد که این ارگان هم انسان ساز است و هم اینکه تاثیر زیادی در رشد و توسعه این مرز و بوم نقش دارد.

استاندار همدان با بیان اینکه بسیاری از مقامات استانی و کشوری تا کنون از خانواده آموزش و پروش هستند عنوان کرد: بسیاری از مقامات دولتی ما از نیروهای بسیار توانا و دلسوز و متعهد در همین ارگان هستند و آموزش‌وپرورش پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی نشان داده که این نهاد مقدس انسان‌ساز و پرورش‌دهنده نیروی تواناست.

وی با اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان توسط معلمان هستند عنوان کرد: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می شوند که این خودش ارزشمند است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • خوزستانی‌ها از تردد غیرضروری در محور‌های استان خودداری کنند
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه / وای به حال دانشگاهی که بانوی اول عضو هیات جذب اساتیدش باشد
  • انتقاد شدیداللحن فعال اصول‌گرا از پست جدید جمیله علم الهدی در دانشگاه
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان